У Рубіжному відбувся конкурс «Міс краси 2020 «Я –Українка!»


29 лютого 2020 року у міському Палаці культури відбувся конкурс патріотичного спрямування для шкільної та студентської молоді «Міс краси 2020 «Я - Українка!». За п’ять років конкурс краси «Я –Українка» став традиційним заходом, який підкреслює українську дівочу красу та нагадує всім, що наші дівчата є найвродливішими та найпрекраснішими у світі.

Вісім найвродливіших красунь, віком від 16 до 20 років змагалися між собою за почесний титул. Визначення переможців конкурсу проводилось шляхом голосування членів журі за 5-бальною системою, до складу якого були залучені почесні гості.

Трое дівчат, які навчаються у Рубіжанському індустріально-педагогічному коледжі (РІПК) на високому рівні змагались з дівчатами інших закладів освіти.

За результатами голосування журі визначило переможниць та призерок конкурсу. Титул «Друга віце «Міс Краси» отримала Москаль Владислава (здобувач освіти у РІПК), титул Перша віце «Міс Краси» отримала Достова Каріна (учениця СШ №2), та головний приз та титул «Міс Краси 2020 «Я-Українка» отримала шістнадцятирічна Улюпіна Ксенія (учениця СШ № 7). Інші красуні отримали титули в номінаціях «Міс Талант» (Міщенко Анастасія), «Міс Фото» (Бабікян Анна), «Міс Грація» (Чернявська Єлизавета), «Міс Традиція» (Ірина Шакалова, РІПК), «Міс Сучасність» (Молчанова Віолетта, РІПК).

Всі учасниці отримали святкові стрічки, дипломи, статуетки та подарунки.

Викладач РІПКу Ірина Обоянська

Галерея "У Рубіжному відбувся конкурс «Міс краси 2020 «Я –Українка!»"

Кiлькiсть переглядiв: 428

ЗАПРОШУЄМО НАВЧАТИСЬ ДО НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ!

Дата останньої зміни 15 Вересня 2021

Фотогалерея