Профорієнтаційний тренінг «Будівельник – професія успіху»

Новий формат профорієнтаційної роботи розпочато

На виконання підпункту а) пункту 6 Указу Президента України від 08.11.2019 № 837/2019 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави», наказу Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації від 26 листопада 2019 № 265, відповідно до листа Директора НМЦ ПТО у Луганській області від 03.12.2019 № 04/410 та з метою популяризації робітничих професій, упровадження сучасних форм і методів профорієнтаційної роботи 13 грудня 2019 р. спеціалісти Рубіжанського індустріально-педагогічного коледжу провели профорієнтаційний тренінг в Рубіжанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3 Рубіжанської міської ради Луганської області. В тренінгу взяли участь учні 11 класу.

Метою тренінгу було познайомити учнів з професією «Кваліфікований робітник» «Маляр. Штукатур», підвищити рівень внутрішньої усвідомленості при виборі професії та шляху самореалізації.

Вже з перших хвилин тренінгу в групі склалася тепла і відкрита атмосфера, яка сприяла високій активності учнів. Серйозні завдання, творчі вправи і веселі руханки – все викликало інтерес учасників тренінгу.

Учні побудували будинок своєї мети, кожен вивів свою індивідуальну формулу професійного самовизначення. Працюючи в малих групах учасники тренінгу ознайомилися з тонкощами професій маляра і штукатура, а також створили унікальний логотип своєї будівельної фірми.

Підводячи підсумки тренінгу учасники відзначили, що дізналися багато нової інформації і отримали заряд позитиву і гарного настрою.

Проводили тренінг Євгенія Воробйова, завідуюча відділенням виробничої практики Рубіжанського індустріально-педагогічного коледжу, Ірина Маковченко, практичний психолог, та Ірина Обоянська, викладач інформатики.

Адміністрація Рубіжанського індустріально-педагогічного коледжу вдячна директору Рубіжанської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступенів № 3 Рубіжанської міської ради Луганської області Гейко Олені Анатоліївні за допомогу в проведенні тренінгу та гостинний прийом.

Галерея "Профорієнтаційний тренінг «Будівельник – професія успіху»"

Кiлькiсть переглядiв: 495

ЗАПРОШУЄМО НАВЧАТИСЬ ДО НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ!

Дата останньої зміни 15 Вересня 2021

Фотогалерея