"Інформативний брейн-ринг «СВІТ ІНФОРМАТИКУС»"


04 грудня 2019 року в рамках проведення тижня ЦК відбувся перший відкритий турнір з брейн-рингу серед студентів нашого коледжу. У змаганні взяли участь дві команди з 8 здобувачів освіти.
Під час гри команди правильно відповіли на більшість запитань, що стосувалися історичних відомостей становлення й розвитку комп'ютерної техніки, перевіряли ступінь володіння специфічною термінологією сучасного інформаційного середовища, виявляли знання цікавих фактів про інформацію і глобальну мережу. Всі питання озвучувалися ведучою Іриною Обоянською, викладачем інформатики. Між конкурсами проходила розважальна гра з публікою, в якій пані Оксана Люрай, викладач інформатики, заохочувала гостей цікавими подарунками.
Незважаючи на те, що даний захід проводився в стінах нашого коледжу вперше, загалом він пройшов цікаво, весело й завзято. Варто зазначити, що спланувавши цей захід, ми навіть і не уявляли собі, скільки ґрунтовної пошукової роботи вимагатиме його підготовка. Але ж до честі викладачів, ця робота була виконана добре.
Сподіваємося, що наступного разу заявку на участь у брейн-рингу дадуть ще більше команд. Запрошуємо до нас усіх, хто прагне підвищувати свій освітній рівень у сфері інформаційних технологій, бажає розвивати логічне мислення, цікавиться методами розв'язання нестандартних задач на ерудицію і має ідеї та пропозиції щодо організації наступного турніру.


Галерея "Інформативний брейн-ринг «СВІТ ІНФОРМАТИКУС»"

Кiлькiсть переглядiв: 292

ЗАПРОШУЄМО НАВЧАТИСЬ ДО НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ!

Дата останньої зміни 15 Вересня 2021

Фотогалерея