Інтелектуали вперед

Інтелектуальний лабіринт

22 листопада команда Рубіжанського індустріально-педагогічного технікуму взяла участь в осінніх іграх «Інтелектуальний лабіринт», які вже другий рік проводять в місті відділ у справах сім'ї, молоді і спорту Рубіжанської міської ради спільно з центральною бібліотекою.

Цього року команда значно оновилася, з досвідчених гравців залишилися тільки двоє: студенти-третьокурсники Антон Горобець і Олександр Чумаченко (обидва – з групи М-12-1).

Команда поповнилася молодими кадрами. До її складу увійшли студенти групи Д-13-1 Сергій Туркін і Євген Усенко, З-12-2 Дмитро Лемзяков, а капітаном стала студентка групи Ср-13-1 Катерина Прокудіна. Велику підтримку надали нашій команді танцювальний колектив технікуму під керівництвом Вікторії Устинченко. Запальний танок оцінили всі команди та болільники.

Як завжди, команда довго не могла «розігратися», і всерйоз почала заробляти бали тільки в третьому етапі гри. Але цього виявилося недостатньо для перемоги. В результаті наша команда «Глухой номер» розділила третє місце з новачками – командою школярів «ТІКСУМ». А перемогу в цій грі виборола команда інституту хімічних технологій.

Всі команди одержали на свою адресу привітання з Днем студента, Подяки та смачні торти від відділу у справах сім'ї, молоді і спорту Рубіжанської міської ради, а переможці – ще й подарунки.

Сподіваємось, що наступні інтелектуальні ігри будуть для нашої команди більш успішними, і ми також колись здобудемо перемогу.

Кiлькiсть переглядiв: 441

ЗАПРОШУЄМО НАВЧАТИСЬ ДО НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ!

Дата останньої зміни 15 Вересня 2021

Фотогалерея